Kidsshoot

Kinderen zijn niet altijd makkelijk om op de foto te krijgen. Sommige kinderen vinden het leuk om op de foto te gaan, anderen vinden het verschrikkelijk. Daarom probeer ik er altijd een feestje van te maken. En ouders, hier een tip; laat ze eerst lekker zelf hun ding doen, neem je tijd, oefen geen lachjes, laat ze een knuffel o.i.d. meenemen en wordt vooral niet boos. Als het ijs gebroken is, zul je zien dat ze het zelfs nog leuk gaan vinden (er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen 😉)

Prijswijziging

Let op!!! De prijs voor een fotoshoot wordt vanaf 1-1-2020 gewijzigd! Vanaf deze datum kost een fotoshoot van 1 tot anderhalf uur € 55,- ex BTW (dit is incl. 8 foto’s in hoge resolutie middels WeTransfer gemailt) een nabestelling of extra foto naast de 8 die bij de prijs in zitten blijven € 4,- ex BTW en de reiskosten boven de 10 km blijven ook € 0,25 de kilometer

Cadeaubonnen

Wilt u graag iemand in de spotlight zetten? Geef hem of haar een cadeaubon kado! Leuk! Met de kinderen of kleinkinderen op de foto!

De bon is ter waarde van 1 fotoshoot voor 1,5 uur, u krijgt 8 foto’s (die u zelf heeft uitgekozen) digitaal in hoge resolutie toegestuurd.

Aan de shoot mogen niet meer dan 10 personen deelnemen!

Welkom!

Welkom op de website van CGJ Fotografie!

Wat fijn dat u de moeite neemt om mijn site te bezoeken. Neemt u een kijkje! en mocht het u bevallen dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Voor mijn gegevens, klikt u het tabblad Contactgegevens.