Wie is de persoon achter CGJ Fotografie?

Mijn naam is Carolien Lichtendonk. Ik ben opgegroeid in Bellingwolde alwaar ik tot mijn 22e gewoond heb. Nadat ik mijn man heb leren kennen, ben ik verhuisd naar het mooie Drenthe. Na de geboorte van mijn derde kindje beëindigde mijn vaste baan als administratief medewerker en kon ik mij fulltime gaan richten op mijn grote passie, “de fotografie”.

Fotografie is altijd op de achtergrond aanwezig geweest, maar voor mezelf beginnen durfde ik simpelweg niet. Tot ik in 2015 een opdracht kreeg bij een plaatselijk Media bedrijf. De opdracht was, om foto’s te maken voor een Glossy magazine. Een maand lang ging ik van klant naar klant en ik genoot er van. Steeds vaker kreeg ik positieve berichten te horen over mijn fotografie en dat gaf mij het vertrouwen om in het jaar 2018 in te schrijven bij de Kamer Van Koophandel.

Voor mij vertelt een foto namelijk meer over iets of iemand. Een foto vertelt bewust of onbewust een verhaal. Wanneer iemand je vraagt om foto’s van hem of haar te maken, beschouw ik dat als een eer! Het is zo fijn als iemand je vertrouwen geeft om zijn of haar verhaal vast te leggen.

Ik zet mij dan ook niet 100% in om een prachtige foto voor en/of van u te maken, maar ik zet mij 110% voor u in. Ik wil namelijk dat mensen zien, wat ik zie als de foto klaar is en dat men met een tevreden gevoel de foto’s kan bekijken.

Ik hoop van u te horen, nadat u mijn portfolio hebt bekeken.

Vriendelijke groeten,

Carolien Lichtendonk